360° fotografia keramiky

Pre úspešnú umelkyňu, ktorá pracuje prevažne s keramikou sme mali možnosť fotiť jej umelecké diela. Zaoberá sa tak prácou s porcelánom, ako aj klasickou keramikou. 360° produktová fotografia bola pre ňu lákavá, pretože chce vylepšiť svoju webovú prezentáciu a posunúť ju na vyššiu, profesionálnu úroveň. Oveľa lepší dosah môže mať teraz aj prostredníctvom webových návšetv. Aj návštevník webu si vie oveľa lepšie pozrieť jej tvorbu bez toho, aby ju videl na výstave alebo v ateliéri.

Mnohé z fotených objektov boli svetlé a bolo preto dôležité dôkladne premyslieť ich nasvietenie tak, aby vynikli na bielom pozadí. 360° fotka dodá každému predmetu reálnosť, návštevník si môže objekt pozrieť dôkladne, takmer akoby ho držal v ruke. 

Pozrite si výsledné 360° fotografie dole. Vybrali sme na ukážku krásnu porcelánovú vázu, set soľničky a koreničky rovnako z porcelánu a nakoniec dekoratívny objekt z čiernej hliny.

Neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom nášho kontaktného formuláru s akýmikoľvek otázkami či pre cenovú ponuku na mieru. Uvidíte, že 360° fotografia je aj pre Vás cestou k úspechu.